HTML

Radikális Szélső-Közép "Tanuló" Mozgalom

Blogunk mottója: Legyen minden nap, hogy jobb legyen! Hogy ennek semmi értelme? Jól látod! Ez a blog azért alapulódott általunk, mert nem tudunk honlapot szerkeszteni, viszont szeretnénk a tanóráknak és a tanulásnak konkurenciát állítani néhány össznépi programmal, amikről valahogyan tájékoztatnunk kell titeket. Szóval itt ez a "fórum", tájékozódjatok, ötleteljetek, mondjatok véleményt a programokkal kapcsolatban. Kellemes időtöltéset kíván: Nagy Dagy; Gyugyu; Izmos Csury; Roland.

Friss topikok

  • Adam: Ez igen! Nem voltam de szivesen resztvennek ezeken! Kar hogy messzebbb lakom :/ Igy tovabb, nagyo... (2008.05.07. 18:04) Az 1. fecske
  • Chipi: Hátbizony hogy gyerünkmár! :) Még énis jelentkeztem, pedig én aztán igazán lusta vagyok... :) (2008.04.27. 16:14) Gyerünkmár!
  • MEstiTobi: cső Gyurka és többiek! Én sajna kb. csak egytől vagy f2től érek rá aznap. szal ha változós az időp... (2008.04.20. 16:36) Már majdnem 20, de még nem:(
  • Szotyi: ez eddig hat... de inkább a számháborúra jelentkezzetek, az lesz hamarabb... (ha minden igaz) (2008.04.13. 13:54) Vizipisztoly-csata
  • Szotyi: Ennyire azért nem fontos, hogy mi is játsszunk... Gyugyu úgyis túl béna lenne, Dani túl ügyes ahho... (2008.04.12. 23:02) 1.Számháborodás-tervezet

Táncest!!!

2008.04.01. 15:42 BGyRacer

Nos, ez a program nem a mi szervezésünk, de jó 5letnek tartjuk és szeretnénk segédkezni a promójában. Gyertek kápmegyeri arcok és babitsosok és a többiek!

"Kedves Mindenki! (Hát nem túl személyes, de ez van. Áldozatai vagyunk a tömegkommunikációnak.)

Arra gondoltunk mi ketten itt (lent a nevünket is írjuk), hogy milyen jó dolog már táncolni, de milyen ritkán van rá lehetőség. És arra is gondoltunk, hogy emiatt mindenféle naptári eseménytől (farsang, húsvét, szilveszter, stb…) eltekintve szervezünk egy TÁNCESTET! Igen, egy táncestet!

Ami biztos: hogy április 19-én lenne Újpesten egy kultúrházban késődélutántól kb. 10-ig, 11-ig.

Gyertek minél többen, mer annál jobb! Aki tud táncolni, az azért, hogy letáncolhasson (leszerválhasson („You’ve got served!”)) mindenkit, aki pedig nem, az azért, hogy megtanuljon. Ja itt kell megemlítenem, hogy a táncokat az örökké jóképű Bartos Vince „tanítja be” (segít a mozdulatok elsajátításában) és lehet, hogy még más is. Persze lehet, hogy nem… … Egyébként az összefüggéseket egyre inkább mellőző levelemben itt kitérek gyorsan arra, hogy ez a táncest olyan társas-jellegű-táncokat vonultat majd fel, mint a méltán népszerű country, vagy a hazánkba szakadt hatskóttánc és a letkiss, edison, egy kis keringő, rocky, salsameg a rumba és sorolhatnámmég, de nem teszem. (Najó, csak mégegy: SPYtánc!)

Itt kicsit rendezem a gondolatokat.

A lényeg: Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne egy jót bulizni/partyzni/táncolni! Személyessé teszem a dolgot, hogy érezd, hogy ez a levél csak neked szól: „Gyere el, zsírjó lesz!”.

És hát a piszkos anyagiak: Sajnos nem ingyen kapjuk a termet, ezért lenne belépő. A terem bérleti díja kicsit bizonytalan, de egy 30ezer forint körüli összeget (ez így is nagyon olcsóóóóó egyébként) kéne szétosztani valahány emberre. Kb. 60 (+1 – na ki az?) főre számítunk, tehát egy kb. 5-600 Ft-os belépő lenne. Remélem ez senkit sem tántorít vissza!
De emiatt kérünk mindenkit, hogy jelezzen vissza, ha van kedve jönni, mert ha nagyon kicsi az érdeklődés, akkor az egész este elmarad és az tök szomorú (szomcsika) lenne.

Na. Hát sajnálom (kettőnk közül, aki a levelet írom), hogy ilyen kuszák lettek a fenti sorok, de kicsit keveset aludtam mostanság. Remélem a lényeg kivehető és, hogy minél többen vevőek vagytok rá!

A levél lezárását most mellőzöm. (Mégsem, mert ez volt az.)

Üdv: Marton és Mester Tamás

Ui.: Aki jönne, az hívjon mindenki mást is. Fiúk főleg lányokat, lányok főleg fiúkat, hogy ne kelljen petrezselymet árulni!  , illetve jelezze jöveteli szándékát a szervezők egyikének, csak hogy tudjuk, hány emberre számíthatunk!"



Részvételi szándékotokat iwiwen tudjátok velük közölni, de, ha kommnteltek, sztem aztis észreveszik. DE, ha szeretnétek jönni, akkor azt előre KELL jelezni!!!

Pacsker!

BGy

1 komment

Címkék: április káposztásmegyer táncest mt s

A bejegyzés trackback címe:

https://szelkozep.blog.hu/api/trackback/id/tr35406694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eMTíí 2008.04.02. 21:26:21

Bizony, bizony tessék kommentelni!!! És számháborúra is!!!
süti beállítások módosítása